Hinnasto
Sydämellisesti tervetuloa hoidettavaksi!
”Halu olla terve on osa terveyttä”

 

-Seneca-

Hinnasto

Asiakashaastatteluissa kuultua:

”Loten hoito on Kalevalaista jäsenkorjausta parhaimmillaan.”

”Loten jäsenkorjaus koetaan hyvin henkilökohtaiseksi, juuri itselle suunnatuksi. Usein asiakkaat nauttivat keskustelusta Loten kanssa, mutta ihan hiljaakin saa olla.
Lotte erottautuu kilpailijoistaan mm. asiakkaalleen tehtävällä sopivan voimakkaalla hoidolla, ammattitaidollaan, kiinnostuksellaan potilaan tervehtymisestä ja vian poistamisesta.”

”Lotella on harvinainen kyky aistia potilaan toiveet ja kuunnella asiakasta ja tämän kehoa. Monipuolinen koulutus terveydenhoidon saralla on merkittävä tekijä.”

Dokumentoinnit Klaria Oy:n asiakasarvotutkimuksen haastatteluista.

 

Aikuiset 90€

 

Hoitokäynti sisältää alkuhaastattelun/arvioinnin. Hoito on kokonaisvaltainen tapahtuma ja joka kerta erilainen. Hoito kestää aina vähintään 90min, mutta usein menee kauemminkin.  Nyrkkisääntönä voi pitää, että 1-3 hoitokerralla pitäisi jo tietää onko tästä hoitomuodosta apua vaivaasi. Toisinaan 1 kerta riittää, mutta toisinaan tarvitaan enemmän kuin 3 kertaa.

Kaikki hinnat sisältävät alv 24% (90€ = 72.58€ + alv.17.42€)

 

Nuoret 75€

13-17v

Kasvavat nuoret olisi erityisen tärkeää hoitaa , jotta päästäisiin puuttumaan ajoissa kehon mahdollisiin virhe-asentoihin. Tämä korostuu paljon liikkuvilla ja urheilevilla nuorilla. Tällä tavoin pystyttäisiin välttämään esimerkiksi joitakin urheilu- ja rasitusvammoja.

 

Lapset 1-12v. 50€

 

Lapset ovat hyvin vastaanottavaisia hoidolle. Jo hyvin nuorikin lapsi pystyy kertomaan miltä omassa kehossa tuntuu ja onko siellä kipuja. Monet kivut ovat pieniä virhe-asentoja ns. kasvukipujen sijaan. Nämä ovat helposti ja nopeastikin korjattavissa erittäin kevyesti ja kivuttomasti.

 

Kraniosakraaliterapia 75€ ja lapset 7-12v 50€

 

Kraniosakraaliterapia l. cranial-sacral therapy  (suomennettuna kallo-ristiluuhoito) sopii kaiken ikäisille ihmisille ja eläimille.

 

Jäsenkorjauksessa ja kraniossa vauvat ja lemmikkieläimet ajankäytön mukaan max.40€

Työttömät ja opiskelijat -10€

Muista lahjakortti ystävälle tai itsellesi

Jälleenmyynti

Myynnissä laadukkaita Frantsilan tuotteita sekä ihastuttavan värikkäitä The Doctor recommends® -tukisukkia.

Lotte Pirttilahti

045 210 2969

Aukioloajat : ma- pe  9- 17 (ellei toisin sovita)

Heinitie 19, Ylöjärvi

Kotihoitola

Allergiavaroitus: taloudessa KISSOJA

Ota yhteyttä

Hei kaikki!

Muistetaan, että jos on vähänkään sairauden oireita  ei hoitoon saa tulla, vaan peruutusilmoitus tekstiviestillä niin asia on sillä hoidossa. Sama pätee tietysti myös minun kohdalla.

Parhaiten ja nopeimmin minut tavoittaa tekstiviestillä. Tarkistathan vielä , ettei sinulla ole hoidolle esteitä, kuten esimerkiksi lähiaikoina otettu rokotus.

Ystävällisin terveisin, Lotte Pirttilahti